info@festivaldelmar.se

Musik på kryssningar

Den som uppskattar att åka på kryssningar kan ofta välja mellan olika teman på kryssningen. Det spelar inte någon roll om det är dansbandsmusik eller hårdrock som lockar mest, med jämna mellanrum återkommer temakryssningar där många olika artister deltar. Förutom att åka på en kryssning där hela temat är vigt åt en viss musik går det ofta att njuta av enstaka artister på en kryssning. Har man en eller flera favoritartister går det att hålla bevakning på när och var de ska spela. På en kryssning är scenen mindre än på en stor arena och hela uppträdandet blir på så sätt en betydligt mer intim upplevelse att njuta av.

Väljer man att åka på en kryssning kan man allt som oftast välja mellan olika typer av uppträdanden på båten. Det kan finnas flera scener och det är inte alltid en känd artist som spelar utan kan vara väldigt lokala förmågor eller någon som arbetar åt båten. Där finns då möjlighet att upptäcka nya artister och njuta av trevligt sällskap tillsammans med andra resenärer.

Vill man njuta av bra musik men har svårt att få med sig någon bör man inte vara rädd för att åka ensam. Det är många människor som väljer att åka själv och man kan på så sätt träffa och lära känna nya människor med gemensamma intressen.

Köper man en biljett till ett uppträdande på en stor arena är de ofta ganska dyr. Till priset av denna biljett går det ofta att både boka en hytt, äta mat och njuta av en artist som man verkligen uppskattar.

Olika typer av kryssningar

Det finns olika typer av kryssningar som man kan välja mellan. Mindre kryssningar som bara varar några timmar inom Stockholms skärgård exempelvis är populärt där man får njuta av vacker natur och äta god mat.

Vidare finns det olika dagskryssningar där man inte lämnar båten. De turerna kan exempelvis gå till Åland. För den som vill går det naturligtvis att kliva av båten och stanna en natt eller två och ta en annan båt tillbaka.

Längre turer inom bottenviken finns till Riga, Tallinn och liknande orter. Här tar turen lite längre tid så det är vanligt att man sover en stund under själva resan och har en egen hytt att bege sig till.

Söker man mer exotiska kryssningar finns det längre turer både inom och utom Europa att njuta av. Många av båtarna inom Europa är inte lika stor som de båtar som går i USA och Västindien. Dock är dessa båtar flytande hotell där allt man kan tänka sig, och lite till, finns att tillgå stor del av dygnet. Det handlar om både smakupplevelser av olika slag till underhållning för stora som små. Oavsett om man reser som ett vuxet par eller i sällskap med barn finns en mängd alternativ att tillgå. Gym, stora spa anläggningar eller fantastiska vattenland där barnen kommer kunna leka i många timmar utan att tröttna. Välj en kryssning som passar i längd och resmål för sällskapet och upplev en spännande resa tillsammans.

Postat av Festival

About Hjördis

Comments are closed.

© 2019